Zomerbloeiende bloembollen 2021.

Het nieuwe jaar 2021 is weer aangebroken, de dagen beginnen al weer iets langer te worden, gelukkig!
Het vorige jaar willen we allemaal snel achter ons laten, en velen van u kijken wellicht uit naar het voorjaar, als de eerste crocussen en narcissen weer gaan bloeien. En dan is nu ook de tijd aangebroken om de tuin weer klaar te maken voor het planten van de zomerbloeiende bloembollen. Ook dit jaar hebben we weer een kleurrijke diverse lijst met biologische bloembollen- en knollen voor u kunnen samenstellen.


In het hoofdstuk 'Bestellen' kunt u onze prijslijst, fotoblad en bestelformulier voor de zomerbloeiers downloaden. U kunt hierop de soorten en aantallen van uw keuze aangeven, evenals de verzenddatum van uw voorkeur. Bestelt u tijdig om teleurstellingen van uitverkochte soorten te verkomen, ook als u de bollen pas later wenst te ontvangen.
Wilt u de bestellijst liever per post ontvangen? Laat u ons dit weten via mail annelies@ecobulbs.nl of telefonisch op 06-51219915.
Voor zakelijke contacten, neemt u contact op met annelies@ecobulbs.nl voor de groothandelslijstVoor sneeuwklokjes kunt u terecht op de sneeuwklokjes website vanaf half november tot het vroege voorjaar. Inde maanden december tot en met april versturen we 'sneeuwklokjes in 't groen'. Wij verzoeken u om geen sneeuwklokjes en dergelijke te bestellen in combinatie met de andere bloembollen.

Ga hier naar de sneeuwklokjes site.