Herfstbollen 2020.

De leveringen van de zomerbloeiende bollen en knollen zit er weer op. Op dit moment zijn we weer volop bezig met de voorbereidingen voor oogst van de voorjaarsbloeiende bloembollen. Alles heeft weer mooi gebloeid, op het moment wordt er volop 'beregend'(water gegeven) en de laatste onregelmatigheden verwijderd. Medio juni zullen de eerste bloembollen geoogst en verwerkt gaan worden.

Verzending van de bloembollen start in september, de lijst zal al eerder online geplaatst worden, u kunt dan de leverdatum van uw voorkeur aangeven. Bestellen kan natuurlijk al ruim van tevoren zodat u nog volop keuze heeft, want op=op


In het hoofdstuk 'Bestellen' kunt u onze prijslijst, fotoblad en bestelformulier voor herfst 2020 downloaden en vindt u informatie hoe u onze katalogus per post kunt ontvangen.

Voor sneeuwklokjes kunt u terecht op de sneeuwklokjes website vanaf half november tot het vroege voorjaar. Inde maanden december tot en met april versturen we 'sneeuwklokjes in 't groen'. Wij verzoeken u om geen sneeuwklokjes en dergelijke te bestellen in combinatie met de andere bloembollen.

Ga hier naar de sneeuwklokjes site.